IBX

IBX


IBX is een twee delig systeem dat beschadigingen in nagels kan herstellen, zwakke nagels kan verstevigen en het helpt om kwetsbare nagels te beschermen. IBX is kleurloos en onzichtbaar, geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Voor iedereen die mooie (lange) verzorgde nagels wil hebben, wat voorheen niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, beschadiging of natuurlijke zwakte.

IBX ligt niet zoals acryl of gel op de nagel, maar dringt door in de nagelplaat. IBX vormt een netwerk tussen de nagelplaten door en zorgt op die manier voor stevigheid. Doordat IBX zich niet aan de nagelplaat hecht blijft de nagel flexibel.Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop soak-off gel niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off gels worden weer sterk, waardoor je soak-off gel zonder zorgen kan dragen.  


Een IBX behandeling begint altijd met een startkuur van 3 weken. Dan komt u elke week 1 keer voor een behandeling. Daarna wordt er gekeken hoe de nagels er op reageren en wordt er samen met u een verder behandelplan samengesteld.
Wilt u meer informatie over IBX of over een behandeling dan kunt u altijd even contact opnemen.