Kinderfeestje

Opzoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje?

Bij Nagelhoekje kunt u terecht voor een nail art party!
Het feestje duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor kinderen vanaf +/-8 jaar die het leuk vinden om hun nagels te versieren.


Iedereen krijgt allemaal eerst uitleg hoe alles in z'n werk gaat en hoe je de verschillende technieken kunt toepassen. Daarna mogen ze zelf een eigen nagellakwiel gaan versieren met nagellak, glitters, stickers, enz. Ik heb voor de zekerheid ook wat voorbeelden klaar liggen voor het geval er even geen inspiratie is, deze kunnen ze dan namaken.

Als iedereen genoeg inspiratie op heeft gedaan zijn de eigen nagels aan de beurt. Ze mogen hun eigen nagels lakken en versieren. Waar ze hulp nodig hebben zal ik ze helpen. Uiteraard krijgt iedereen het gelakte wiel mee naar huis incl een certificaat.

Er is ook mogelijkheid om het uit te breiden met een leuk presentje voor iedereen, bijvoorbeeld een nagellak die ze zelf mogen uitkiezen. Hiervoor wordt €4.78 p.p. extra gerekend.


Per feestje (tot en met 4 kinderen) zijn de kosten €60,- Voor elk kind extra wordt €12.50 gerekend. (totaal max. 8 kinderen)
Ik kan bij u aan huis komen of het kan bij Nagelhoekje in Kiel Windeweer gehouden worden.
Binnen een straal van 5 km. worden geen reiskosten berekend, daarbuiten geldt €0,45 per km.

Annuleren kan kosteloos tot een week voor de afgesproken datum. Bij annulering 3-7 dagen van te voren, wordt de helft van de kosten in rekening gebracht. Bij annulering 2 dagen voor de afgesproken datum wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Nagelhoekje is niet aansprakelijk voor schade aan kleding, meubels, vloeren en dergelijke. Voor tafelbescherming wordt gezorgd.
Wilt u graag een kinderfeestje boeken of heeft u nog vragen? U kunt dan contact opnemen via email of telefoon.
nagelhoekje@gmail.com/06-53955343

Tot snel!