Dadi Oil


Dadi Oil is een verzorgende olie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en nagelriem. Het bevat 21 essentiele olien die samen werken en een aangename geur hebben. De olie dringt diep door in de nagel, wordt snel opgenomen en is niet vet. 

A
vocado olie, olijf olie en jojoba olie werken samen om te beschermen, hydrateren en te verzachten. Er is natuurlijke vitamine E (niet syntetische tocopheryl acetaat) toegevoegd als krachtige anti oxidant.

Dadi oil kan ook goed gebruikt worden voor droge plekjes, eczeem, trauma nagels, psoriasis en schimmel nagels helpen te herstellen.

Dadi oil is verkrijgbaar in 3,75ml (€6,50), 15ml (€17,50), 72ml (€55.50), 180ml (€105.50)

Dadi lotion is een body lotion gebaseerd op de  prijswinnende Dadi Oil. De lotion trekt snel in en is niet vet. Hij is geschikt voor het hele lichaam. (Ook erg fijn om te gebruiken als make up remover). 

Dadi Lotion helpt de vochtbalans in de huid te behouden en het verouderen van de huid te voorkomen. Bevat geen sulfaten en parabenen. Is zuiver plantaardig, dus ook volledig vegan. 

Dadi lotion is te krijgen in 59ml (€9.90), 235ml (€29.90), 946ml (€74,90).

 Hier kunt u de dadi oil en lotion bestellen.